Termeni si Conditii

Toate drepturile, inclusiv copyright-ul si dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul www.ro-insect.ro si la continutul sau, sunt detinute de AganTrust SRL, RO23231551, J52/82/2008 sau altfel spus sunt utilizate de ro-insect.ro in conformitate cu legile in vigoare. Orice tip de informatie si comunicare introdusa prin acest domeniu va fi administrata de acesti termeni si conditii, avand ca simbol intelegerea completa, exclusiva si irevocabila intre dumneavoastra si site-ul www.ro-insect.ro. Prin accesarea paginii web www.ro-insect.ro va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. Accesand site-ul www.ro-insect.ro va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul ro-insect.ro fara acordul scris in prealabil al firmei SC AganTrust SRL.

 

Termeni si conditii:

Accesarea si utilizarea acestui site sunt oferite de SC AganTrust SRL in conformitate cu urmatoarele conditii:

1. Accesarea acestui site releva faptul ca acceptati aceste conditii, care intra in vigoare odata cu prima utilizare a site-ului. www.ro-insect.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile ori de cate ori va fi nevoie, modificarile respective fiind mentionate on-line.

2. Datoria dvs. este de a verifica in mod regulat informatiile de pe site pentru a afla in timp util modificarile care au fost facute. Utilizarea ulterioara a acestui site dupa ce modificarile au fost efectuate reprezinta acordul dvs. cu mentionarile facute anterior de noi.

3. Materialele de pe site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, difuzate sau transmise in nici un fel cu exceptia uzului personal. Orice alta utilizare a materialului de pe site necesita acordul prealabil al firmei AganTrust.

Nu este permisa adaptarea, modificarea sau crearea unui alt material derivat din materialul continut de acest site sau folosirea acestuia pentru orice alt scop in afara uzului personal. Acordul dvs. cu aceste conditii implica si faptul ca utilizarea site-ului trebuie facuta in concordanta cu normele legale si intr-o maniera care nu incalca drepturile, nu restrictioneaza si nu inhiba utilizarea acestui site de catre o terta persoana. Restrictionarea sau inhibarea includ si comportamentul ilegal, care poate cauza hartuirea sau disconfortul sau orice inconvenienta unei persoane, precum si transmiterea de materiale obscene sau ofensive, sau intreruperea activitatii normale a acestui site.

4. Acest site si informatiile, numele, imaginile, fotografiile, logo-urile si icon-urile referitoare la AganTrust SRL produsele si serviciile sale sunt oferite respectand principiile calitatii si obiectivitatii.

AganTrust nu isi asuma responsabilitatea pentru orice disfunctii, probleme tehnice, erori sau actiuni neglijente care apar din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

5. Orice contributie adusa acestui site este binevenita, cu conditia ca materialele trimise sa nu aiba un caracter defaimator.

6. Orice conditie care este considerata a fi ilegala sau invalida va fi modificata sau eliminata.

7. Termenii si conditiile sunt intocmite in concordanta cu legile din Romania.

8. Daca nu acceptati termenii si conditiile mentionate, atunci nu aveti permisiunea de a accesa continutul acestui site.

 

GARANTIA COMERICALA

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs, si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

 

GARANTIA DE CONFORMITATE

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/ producator. Conform OG21/ 1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie( doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/ utilizare/ instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/ 2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 20 zile lucratoare.

Continutul si structura site-urilor firmei AganTrust sunt protejate prin drepturi de autor. Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a firmei AganTrust.