Cum comand

Toate produsele noastre sunt noi, sigilate, si pot fi livrare in orice oras, comuna, sat din tara.

Pentru a efectua o comanda va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

1) Cautati produsul dorit pe site.

2) Apasati butonul 'Adauga in Cos' pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

3) Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi apasati butonul 'Finalizare Comanda' din pagina cosului de cumparaturi.

4)Completati datele de facturare si livrare iar apoi apasati butonul "Trimite Comanda".

5)In scurt timp veti primi un e-mail care va contine datele comenzii dumneavoastra.

6)Un operator va va contacta telefonic pentru a confirma comanda dumneavoastra.

7) Costul livrarii este de 15 ron oriunde in tara, plata ramburs, dupa ce desfaceti coletul si vedeti produsul pe care l-ati comandat. Durata in care produsul (produsele) ajung la dumneavoastra este de 24-48h.

Garantia si returul produselor

Toate produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, foaia de reclamatii (notificare scrisa in care sa prezentati reclamatia), copii dupa factura fiscala/ bon de casa si certificatul de garantie.

Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, montaj necorespunzator, neefectuarea reviziilor anuale specificate in certificatul de garantie, etc) precum si indepartarea sticker-elor de identificare adaugate de noi atrage anularea garantiei acestor produse. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: 

  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, si nu a fost instalat (urme vizibile de folosire) adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura, zgarieturi, lipituri, etc.
  • Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate pe baza acestor legi numai produsele care nu au fost ridicate de la sediul nostru si nu au fost livrate de firma nostra clientului.
  • Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii firmei noastre.
  • Deasemenea, daca instalatia nu a fost dimensionata corespunzator, nu raspundem pentru performantele scazute, sau necorespunzatoare ale sistemelor.