Sanitox 21CE (1 L)

  • Fara Stoc
    Sanitox 21CE (1 L)
  • 86,72 lei

  • Fără TVA: 72,27 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 0646809502057
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +

DESCRIERE 


Sanitox 21ce reprezinta un insecticid de ultima generatie, cu un spectru larg de actiune, creat pentru a oferi solutii eficiente si sigure in combaterea insectelor. Cu o formula inovatoare, acest produs se distinge prin eficacitatea sa remarcabila si capacitatea de a contracara insectele care au dezvoltat rezistenta la alte substante similare.

 

Caracteristici cheie:

 

Spectru larg de actiune:

 

Sanitox 21ce actioneaza cu succes impotriva unui numar divers de insecte daunatoare, inclusiv gandacii de bucatarie, gandacii de colorado, plosnitele, puricii, mustele si tantarii. Aceasta gama extinsa de actiune face din acest produs o alegere versatila pentru controlul infestarilor in diferite medii.

Siguranta pentru oameni si animale:

 

Spatiile tratate cu sanitox 21ce raman sigure pentru oameni si animale, asigurand protectie fara compromisuri asupra sanatatii. Aceasta caracteristica esentiala face posibila utilizarea produsului in spatii sensibile, precum restaurante, hoteluri si locuinte.

Eficienta impotriva rezistentei la insecticide:

 

Formula avansata a sanitox 21ce ii confera capacitatea de a lupta cu succes impotriva insectelor care au dezvoltat rezistenta la alte produse chimice. Astfel, acest insecticid reprezinta o alegere de incredere in fata provocarilor create de evolutia adaptativa a insectelor daunatoare.

Utilizare fara restrictii in diverse medii:

 

Produsul poate fi utilizat fara restrictii in spatii alimentare, hoteluri, birouri, mijloace de transport marfa si calatori, fabrici si depozite de alimente. Aceasta versatilitate il face ideal pentru situatii variate si garanteaza controlul eficient al insectelor in diferite contexte.

Siguranta in manipulare si stocare:

 

In absenta oamenilor, sanitox 21ce poate fi manipulat in conditii de siguranta, cu mentiunea ca produsul este inflamabil. Se recomanda pastrarea sa in spatii racoroase, asigurand astfel conditii optime de stocare si manipulare.

Sanitox 21ce reprezinta solutia de varf pentru combaterea insectelor, integrand performanta deosebita cu masuri riguroase de siguranta, oferind astfel un echilibru optim intre eficacitate si protectie.


Combate: gandacii de bucatarie, gandacii de colorado, plosnite, purici, muste, tantari.


In absenta oamenilor, produsul este inflamabil si se va pastra in spatii racoroase.

 

MOD DE UTILIZARE:

 

Insecticidul Sanitox 21CE se utilizeaza diluat in apa. Pentru insectele taratoare (gandaci de bucatarie), ratia este de 5% (500 ml solutie la 10L apa, 50 ml la 1L). Pentru insectele zburatoare, 2,5% (250 ml insecticid la 10L apa, 25 ml la 1L). Solutia de gandaci obtinuta se aplica cu pulverizatoare profesioanele (vermurel), fie cu ajutorul unora pe care le gasiti in gospodarie (ex: pulverizator de solutie de curatat geamuri).

 

Aceasta solutie pentru gandaci este eficienta minimum 60 de zile, acest timp putand creste in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate.

 

Acest insecticid gandaci are miros usor intepator.  Mirosul persista circa 2-3 ore, dupa care puteti accesa zona tratata.


CONTINUT IN SUBSTANTA ACTIVA:

 

- D.D.V.P. 19.5%

- Tetramethrin 1.5

 

Important!


Produsul vine insotit de aviz sanitar (pentru firme).

 

ALTE INFORMATII:


Denumire produs: Sanitox 21CE

Mod de ambalare: PET

Dozaj: 1 L

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Spectru larg de actiune, Eficienta impotriva rezistentei la insecticide, Siguranta pentru oameni si animale, Utilizare fara restrictii in diverse medii, Manipulare si stocare sigure, Formula inovatoare, Versatilitate, Control pestisorii, Protectie extinsa, Siguranta in restaurante si hoteluri, Inovatie chimica, Protectie de lunga durata, Ecologic, Biodegradabil, Eficienta rapida, Compatibilitate alimentara, Economie de costuri, Rezistenta la temperaturi extreme, Certificari de siguranta, Consultanta profesionala.